E40 Merelbeke en R4 Destelbergen één nacht dicht voor nieuwe signalisatie

E40 Merelbeke
Google Street View E40 Merelbeke
Het Agentschap Wegen en Verkeer plaatst tijdens de herfstvakantie nieuwe portieken voor dynamische signalisatie boven de E40 in Merelbeke en de R4 in Destelbergen. Tijdens de werken moeten de snelwegen tijdelijk, ‘s nachts, worden afgesloten.

Tijdens de nacht van 29 op 30 oktober worden in Merelbeke twee portieken met rijstrooksignalisatie (RSS-borden) op de brug van de E40 over de Tijarm van de Schelde teruggeplaatst. Deze waren weggehaald omwille van de bouw van de nieuwe brug. Vanaf 22 uur gaat de autosnelweg in beide richtingen dicht. De snelweg gaat ten laatste voor de start van de ochtendspits opnieuw open.

Op de R4 van Oostakker naar Melle zal tijdens de nacht van 30 op 31 oktober in Destelbergen het aangereden portiek worden weggehaald. Tegelijk zal een nieuwe portiek met een dynamisch tekstbord (VMS-bord) geplaatst worden. Ook hier gaat de snelweg om 22 uur dicht. Op donderdag 31 oktober wordt overdag alles afgewerkt. Op de R4 wordt de pechstrook ingenomen en op de E40, in beide richtingen, het linkerrijvak ter hoogte van de portieken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.