Bottelare swingt met Sergio en Bart Kaëll aan de Patro Kring

De organisatie is klaar voor Bottelare Swingt.
Didier Verbaere De organisatie is klaar voor Bottelare Swingt.
Dit weekend viert Bottelare voor de elfde maal feest aan de de Patro Kring. Met ondermeer optredens van Sergio op zaterdag en Bart Kaëll op zondag. Helemaal gratis.

Bottelare Swingt start op zaterdag 10 augustus met kinderanimatie op straat, van 14 tot 18 uur, met springkastelen en grime door de Spinnekoppen. Om 20 uur is er een optreden van Swoop en om 22 uur ambiance verzekerd met Sergio. DJ Bauwie zet daarna het feestje verder tot 3 uur.

Vroege vogels zijn welkom voor een ochtendwandeling om 9 uur op zondag in samenwerking met het bewonersplatform. Harmonie Bottelare verzorgt een aperitiefconcert om 11 uur en wie inschreef kan nadien aanschuiven voor het mosselfestijn. In de namiddag is er Café d’ Oublier met cocktails en cava. Om 19 uur brengt Bart Kaëll zijn bekendste meezingers en om 21 uur zorgt Partie Party voor een Gentse Feestensfeertje. Op maandag is er eucharistie en aperitief voor de inwoners en een dansnamiddag vanaf 14.30 uur met live orkest Blue Star.

De Bottelare Swingtfeesten is een kermisweekend vol amusement en voor alle leeftijden georganiseerd door de vzw Patrokring, Toneelgezelschap KNAB, FEMMA Bottelare, Harmonie Bottelare, Gezinsbond, Oxfam wereldwinkel en de Gemeente Merelbeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.