Zondag motortreffen voor vzw Dierengeluk

Een foto uit ons archief van een eerdere editie van het motortreffen.
xavier coppens Een foto uit ons archief van een eerdere editie van het motortreffen.
Op zondag 29 september vindt de tiende editie van het motortreffen plaats van vzw Dierengeluk. De vzw vangt achtergelaten katten en fretten op. “Met het motortreffen willen we geld inzamelen om de voeding, medicatie en de medische ingrepen voor de dieren te betalen”, klinkt het bij de vzw. 

Corie Cardon en haar man Jean-Marie Rommens vangen met hun vzw al vijfentwintig jaar achtergelaten katten en fretten op in hun woning langs de Bruggestraat in Menen. “Omdat we ze niet allemaal kunnen opvangen, brengen we ze ook vaak onder in pleeggezinnen”, klinkt het. “De dieren die hier binnen komen worden gesteriliseerd en gevaccineerd, krijgen een chip en worden ontvlooid en ontwormd. We werken samen met asiel De Grensstreek en met de stad Menen om de zwerfkattenpopulatie te beperken. Omdat de verzorging van die dieren handenvol geld kost, organiseren we zondag de tiende editie van ons motortreffen.” Start en aankomst van het treffen is in het wijkcentrum De Koekuit aan de Hogeweg 312. Meerijden kost zes euro. Na het treffen kan je er nog pannenkoeken, croque-monsieurs en spaghetti krijgen. Er treedt ook een coverband op en de dag wordt afgesloten met een vuurshow. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.