Zaterdag vijftiende editie kerstmarkt Lauwe

Schepen Herman Ponnet en Cassandra Vens van de dienst Evenementen zijn al in kerststemming.
Maxime Petit Schepen Herman Ponnet en Cassandra Vens van de dienst Evenementen zijn al in kerststemming.
Zaterdag gaat voor de vijftiende keer de ééndagskerstmarkt in Lauwe door. De kerstmarkt in Lauwe is elk jaar een voltreffer. “We hebben dit jaar 120 kerstkraampjes en zijn hiermee de grootste in de regio”, zegt administratief medewerkster Cassandra Vens van de stad Menen. 

“Sinterklaas zal nog maar gepasseerd zijn of de Kerstman strijkt alweer neer in Lauwe”, zegt schepen van Evenementen Herman Ponnet (sp.a). “Je zal er opnieuw niet verhongeren of vergaan van de dorst. Ik wens iedereen een sfeervolle en rustige vijftiende editie van de kerstmarkt.” Naast de vele kraampjes zal er ook redelijk wat animatie zijn. Zo voeren de dansers van dansschool Marie Flo een dansvoorstelling op Lauwe Plaats op. We zagen hen eerder ook al aan het werk in Belgium’s Got Talent. Vanuit Frankrijk komt een groep de kerstmarkt opvrolijken met leddrums. De kerstmarkt wordt zaterdag officieel geopend om 17.30 uur ter hoogte van het gemeentehuis van Lauwe. Stadsambassadrice van Menen Sofie Marey en haar eredames zullen aanwezig zijn en snoep uitdelen aan de kindjes. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.