Vzw collect4people zamelt speelgoed in tijdens
de Wieltjesfeesten

De vzw collect4people kon al heel wat speelgoed inzamelen.
Alexander Haezebrouck De vzw collect4people kon al heel wat speelgoed inzamelen.
Vzw collect4people wil tijdens de Wieltjesfeesten zoveel mogelijk speelgoed inzamelen voor de kindjes die het minder breed hebben in Menen. “Wie speelgoed wil donerenM kan ons vinden aan onze stand in de Bruggestraat op zaterdag tussen 9 en 19 uur”, zegt voorzitter Nono Breviere. 

“We zijn op zoek naar alle soorten speelgoed. Van baby- tot tienerspeelgoed”, zegt voorzitter Nono Breviere. “De allerjongste schenkers worden beloond met een mooie zwembril. Wat we op dit moment allemaal al hebben kunnen inzamelen zijn fietsen, boekentassen, truien, keukengerief en andere benodigdheden voor baby’s en peuters. Maar we kunnen nog veel meer gebruiken.” Nono droomt ervan om een tweede ‘levenswinkel’ en een ‘speelgoedcentrale’ te kunnen openen in de regio Menen. “Hiervoor zijn we op zoek naar een gesubsidieerd gebouw of bedrijf dat ruimte wil schenken aan het goede doel. “Daar zouden we speelgoed kunnen stockeren dat we kunnen gebruiken voor onze sintactie. Op die manier kunnen we kinderen uit kwetsbare gezinnen ook een sinterklaascadeau bezorgen.” 

Vlnr. zien we Eliane Deveeuw ( penningmeester), Nono Breviere ( voorzitter) en Paul-Marie Breviere ( secretaris).
Alexander Haezebrouck Vlnr. zien we Eliane Deveeuw ( penningmeester), Nono Breviere ( voorzitter) en Paul-Marie Breviere ( secretaris).



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.