Vos slaat toe in Lauwe: gans doodgebeten

Bij Marleen Becarren werd een gans doodgebeten, vermoedelijk door een vos.
Maxime Petit Bij Marleen Becarren werd een gans doodgebeten, vermoedelijk door een vos.
In Lauwe ter hoogte van de Menenstraat langs de Leie is de afgelopen dagen een vos gespot. “Dinsdag heeft mijn man één van onze ganzen dood teruggevonden in de weide”, vertelt Marleen Becarren uit de Menenstraat. 

“Het is niet de eerste keer dat we hier te maken krijgen met een vos”, vertelt Marleen Becarren uit de Menenstraat in Lauwe. “Ook vorig jaar toen het sneeuwde hebben we te maken gekregen met een vos. Bij ons in de weide lopen heel veel kippen en ganzen rond. Helaas had de vos blijkbaar honger. Dinsdag vond mijn man één van onze ganzen doodgebeten in de weide.” Zelf heeft Marleen de vos nog niet gezien. “Buurtbewoners hebben het dier wel al kunnen spotten. Maar meestal laten die dieren zich pas ’s nachts zien. Hopelijk maakt hij niet te veel slachtoffers in de buurt.”

Deze twee ganzen overleefden het wel.
Maxime Petit Deze twee ganzen overleefden het wel.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.