Usha wint auto met eindejaarsactie Shop & Beleef

Usha Slambrouck bij haar nieuwe wagen.
Maxime Petit Usha Slambrouck bij haar nieuwe wagen.
Usha Slambrouck (39) uit Moorsele heeft de hoofdprijs gewonnen van de eindejaarsactie Shop & Beleef in Menen. Ze krijgt een Volkswagen Up ter waarde van 14.000 euro. “Ik ben enorm blij, ik was net van plan een nieuwe auto te kopen”, stamelde Usha na de prijsuitreiking.

De vereniging van Meense handelaars, Shop & Beleef, houdt elk jaar een eindejaarsactie met een auto als hoofdprijs. Deelnemers konden na een aankoop bij een deelnemende handelaar een formulier invullen. Uit al die formulieren werden winnaars getrokken. De hoofdprijs was een Volkswagen Up, geschonken door garage Delbar. 

Daarnaast werden nog prijzen uitgereikt. Yves Vanneste uit Wervik ging naar huis met een bon van 1.500 euro die hij kan spenderen in Meense winkels. Louise Deny uit Menen, Xavier Desmyttere uit Geluwe, Olivier Samyn uit Moorsele en Christian Soete uit Ploegsteert kregen elk een waardebon van 1.000 euro. Daarnaast zijn er nog vier klanten die een waardebon van 250 euro gewonnen hebben en 40 klanten wonnen een waardebon van 25 euro. 

De winnares krijgt hier de sleutels van de zaakvoerder van Delbar.
Maxime Petit De winnares krijgt hier de sleutels van de zaakvoerder van Delbar.
Het bestuur met de winnaars.
Maxime Petit Het bestuur met de winnaars.