Exclusief voor abonnees

Uiteten: De Mangerie

Al bijna 25 jaar lang roert Nick Vandenborre in de potten in De Mangerie, gevestigd in een statige villa in het centrum van Lauwe. Ondertussen is hij met een mooie score van 13 op 20 ook een vaste waarde in de restaurantgids GaultMillau. Ook de sommelier, Guy Declercq is ondertussen een vast gezicht.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.