Trendy koffiebar met bagels geopend

In de nieuwe koffiezaak LoLa in de Rijselstraat in Menen kan je ontbijten, maar ook bagels kopen om mee te nemen.
Henk Deleu In de nieuwe koffiezaak LoLa in de Rijselstraat in Menen kan je ontbijten, maar ook bagels kopen om mee te nemen.
Na lang verbouwen en zwoegen is de nieuwe horecazaak LoLa in de Rijselstraat in Menen dinsdag geopend. “We wilden niet de zoveelste koffie-met-broodjes-zaak zijn, dus hebben we voor bagels gekozen. Dat is ook erg Amerikaans”, zeggen zaakvoerders Jessica Meerschaert en Lieven Rullens.

“Het was altijd onze droom om samen een zaak te beginnen”, vertelt het koppel Jessica Meerschaert en Lieven Rullens. “Ondertussen zijn we toch een jaar lang bezig geweest met het hele pand te verbouwen, want wij wonen er ook boven.” Lieven Rullens, die parttime aan de slag blijft als klusjesman in het VTI in Menen,  was afgelopen zomer ook dag in dag uit in de weer met de verbouwingen. “Belegde broodjes kan je overal eten, maar bagels zijn toch iets nieuws hier”, vertelt Jessica. “De hype komt overgewaaid vanuit Amerika. Het gaat om een rond, iets harder broodje met een gat in.” Jessica en lieven zijn erg blij dat ze de zaak eindelijk kunnen openen. En ze zijn niet alleen. Op de eerste dag zat de zaak meteen vol. “Ook onze dochter keek hard uit naar de opening van ons winkeltje. Al zal dat misschien te maken hebben met het feit dat we een speelruimte hebben ingericht voor kinderen. ” LoLa is open van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 8.30 uur tot 18 uur en biedt binnen plaats aan 32 mensen. “Vanaf volgende week zal ook ons overdekt terras open zijn, daar kunnen nog eens 16 personen zitten. ’s Morgens kan je hier bijvoorbeeld zoete bagels eten als ontbijt. Op zaterdag bieden we een ontbijtbuffet aan. In de namiddag kan je genieten van een koffie en een dessert. Je kan onze bagels ook gewoon meenemen.” 

Tijdens de eerste dag zat de zaak al meteen goed vol.
Henk Deleu Tijdens de eerste dag zat de zaak al meteen goed vol.
Henk Deleu1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • CLAUDE RULLENS

    Is echt een aanrader !!!!!!!!!