Organisatie Kotweekend krijgt nieuwe voorzitter

Joerie Dewagenaere (29, rechts op de foto) wordt de nieuwe voorzitter van de organisatie van het jaarlijkse Kotweekend. Hij neemt de fakkel over van Tommy Porte (links op de foto), die 18 jaar het voorzitterschap op zich geeft genomen.
Joyce Mesdag Joerie Dewagenaere (29, rechts op de foto) wordt de nieuwe voorzitter van de organisatie van het jaarlijkse Kotweekend. Hij neemt de fakkel over van Tommy Porte (links op de foto), die 18 jaar het voorzitterschap op zich geeft genomen.
Joerie Dewagenaere (29) wordt de nieuwe voorzitter binnen de organisatie van het jaarlijkse Kotweekend. Hij neemt de fakkel over van Tommy Porte, die 18 jaar het voorzitterschap op zich geeft genomen.

Er wacht het Kotweekend een mooie toekomst, als we de kersverse voorzitter mogen geloven. “Er staken geruchten de kop op dat het Kotweekend zou stoppen, maar dat klopt helemaal niet. We mogen dan een minder jaar achter de rug hebben, maar we staan te popelen om er weer in te vliegen. Het wordt een hele uitdaging om het Kotweekend voort te zetten. Het festival zoals we het kenden, komt nooit meer terug. De tijden zijn veranderd en daarom zal ook het Kotweekend een metamorfose ondergaan. Veel kan ik daar nog niet over kwijt, maar het wordt een uniek én exclusief concept waarbij mensen in een gezellig decor culinair verwend worden en achteraf nog eens de beentjes kunnen losgooien.” Het Kotweekend vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 juli.” Met Kotweekend vzw willen we meer leven in de brouwerij brengen in het rustige Rekkem. Er is weinig te doen voor jongeren en daar willen wij verandering in brengen.” Joerie krijgt in het bestuur gezelschap van Katrijn Six (26), Marie Penninck (23), Jonas Kint (23) en Elke Vandenheede (30)
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.