Man (59) sterft op oprit reisorganisatie, net voor vertrek naar Benidorm

De 59-jarige man werd ter plaatse vergeefs gereanimeerd in een tent van de brandweer.
Hans Verbeke De 59-jarige man werd ter plaatse vergeefs gereanimeerd in een tent van de brandweer.
Een drama, vanmorgen bij reisorganisator Herman & Vandamme in Menen. Een man die zou mee reizen naar het Spaanse Benidorm, werd onwel in zijn auto op de parking. De man stierf ter plaatse.

Tientallen ouders en gezinnen werden er rond half tien verwacht om vervolgens op de bus te stappen die zou hen naar Benidorm brengen, voor een weekje vakantie. Het gezelschap zou op oudejaarsdag terugkeren. Een echtpaar uit Komen-Waasten zou eveneens de groep vervoegen. Toen de man met zijn Opel Agila de parking van Herman & Vandamme opdraaide, werd hij onwel. De stuurloze wagen botste zacht tegen een sierboompje tegen de gevel van het kantoorgebouw. Freddy Callewaert bleef bewusteloos achter het stuur zitten. 

De brandweer trok het voertuig achteruit om hem te kunnen evacueren. In een tent, die in allerijl werd opgetrokken, startten ambulanciers en een mugteam vervolgens met de reanimatie. De man kwam er evenwel niet meer door. Verscheidene andere reizigers waren getuige. De echtgenote van het slachtoffer werd ter plaatse opgevangen. 

De rest van de groep vertrok alsnog naar Benidorm, al was de stemming in mineur.

Andere Benidorm-reizigers zijn aangeslagen. Uiterst rechts op de foto: Steven Windels, medezaakvoerder van Herman & Vandamme.
Hans Verbeke Andere Benidorm-reizigers zijn aangeslagen. Uiterst rechts op de foto: Steven Windels, medezaakvoerder van Herman & Vandamme.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • alex vandenberghe

    Innige deelneming.veel sterkte aan de familie en vrienden.

  • Mohamed Kabbal

    Innige deelneming. Veel sterkte aan de nabestaanden. En dit net voor de feestdagen.

  • Patrick vincke

    Heel veel sterkte aan de familie en vrienden