Koppel krijgt proces-verbaal na seks
op Grote Markt in Menen

De feiten vonden plaats op de Grote Markt in Menen.
Google Maps De feiten vonden plaats op de Grote Markt in Menen.
Videobeelden van een koppeltje dat ’s nachts op de Grote Markt in Menen seks heeft, gaan viraal in Menen. De beelden dateren van de nacht van zondag 18 augustus op maandag, om 3 uur.

Op de beelden is te zien hoe het koppel op de hoek van de Grote Markt aan Au Damier plots stopt. Ze hebben er ongestoord open bloot seks. Op het einde van het filmpje is te zien hoe een derde persoon erbij komt en mee wil genieten van de vrouw, van wie de bovenkleding ondertussen naar beden is getrokken. De politie passeerde toevallig op de Grote Markt en zag nog enkele handelingen gebeuren. “De agenten zagen in eerste instantie niet erg veel meer dan de ontblote boezem van de vrouw”, zegt commissaris Stefaan Vannieuwenhuyse van de politiezone Grensleie. “Ze hebben aangemaand om zo’n zaken thuis te doen en niet in het openbaar. Omdat de beelden daarvan nu toch viraal gaan en ook wij zien dat daar meer is gebeurd dan wat onze agenten in eerste instantie hebben gezien, hebben we nu toch een proces-verbaal opgemaakt wegens openbare zedenschennis.”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kathy Vercamer

  Er staan toch overal cameras op de grote markt, wie weet dat nu niet?? De stad heeft die beelden opgenomen met geld van de belastingen van de inwoners. Wie zou die beelden opgenomen hebben, denk je?

 • manuel verdonschot

  En waar zijn ze jullie onthouden ons de pret. Haha

 • Eduard Janssens

  Is dat geen schending van de prive die videobeelden

 • Kurt Decloedt

  Is er geen hogere prioriteit? Zijn er geen andere 'misdrijven' te bestrijden? Moest het nog overdag zijn, zou ik zeggen ja, maar 's nachts...

 • ANDRE VAN DEUN

  Heeft de politie nu ECHT niets anders te doen ? ? ?