Klanten kunnen zelf dessert samenstellen in bar O'Hazar

Daisy Verslyppe en David Bapout in hun nieuwe zaak O'Hazar.
Foto Xavier Coppens Daisy Verslyppe en David Bapout in hun nieuwe zaak O'Hazar.
Het voormalige restaurant Het Notariaat in de Rijselstraat is omgevormd tot lunch-, dessert- en loungebar O'Hazar van Daisy Verslyppe en David Bapout.

"Menen heeft nood aan creativiteit en daarom kiezen we voor een nieuw concept", vertelt Daisy Verslyppe, die een verrassende carrièreswitch maakt van de immobiliënsector naar de horeca. "Met onze dessertbar kunnen onze klanten zelf een dessert samenstellen. Vooraan de zaak komt er een loungebar met cocktails, wijnen, champagne en cava en in onze lunchbar gaan we voor lekkere gerechten. In onze keuken staat de voormalige chef van Mes Amis uit Waregem."

Ruim terras

Extra troef is het ruime terras. De zaak is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en op afspraak vanaf 20 personen. Meer info via de Facebookpagina O'Hazar. (XCR)