Kaartje met Priorzegel reist trager dan kaartje met... stickers die je op kiwi’s vindt: “Dag later al bezorgd”

Quincy Vanterwijngen (35) met haar brief en mama Rita Danckaert (59).
Alexander Haezebrouck Quincy Vanterwijngen (35) met haar brief en mama Rita Danckaert (59).
Ongeloof bij de familie Vanterwijngen in Rekkem. Een kaartje dat werd verstuurd met twee Zespri-stickers, die je vindt op kiwi’s, bereikte een dag later al zijn bestemming. “We wilden eens testen, tot onze grote verbazing is het nog gelukt ook”, lacht de familie. 

Gino Vanterwijngen (60) en Rita Danckaert (59) uit de Dronckaertstraat kunnen nog steeds niet begrijpen hoe een kaartje met Zespristickers, die op kiwi’s zitten, is aangekomen bij hun dochter Quincy Vanterwijngen (35). Het idee om kiwistickertjes te plaatsen op een kerstkaartje, kregen ze nadat een kaartje voor Sinterklaas maar niet aankwam bij hun kleinzoon in Houthulst.  

En dat met een Priorzegel. Toen hun postzegels op waren besloten ze een experiment te doen. “We stuurden een brief naar onze dochter, die naast ons woont, en kleefden twee Zespristickers op de brief. Een dag later viel die brief tot onze grote verbazing al in de brievenbus van onze dochter, met een stempel van Charleroi. Wie in het vervolg dus snel een brief wil versturen, kleeft dus best Zespristickers”, lachen Gino en Rita. “We willen hiermee geen steen werpen naar bpost, maar het is wel hilarisch.” 

De brief met Zespristickers als postzegels.
Alexander Haezebrouck De brief met Zespristickers als postzegels.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick vincke

    Een gratis kistje kiwi’s van zespri zou hier op zijn plaats horen mooie reclame en een mooi verhaal zou meer moeten gebeuren zo iets lezen maakt uw dag blij

  • Samuel Peeters

    Dit struikje deed ik 35 jaar geleden al. Grappig dat het nog steeds werkt!