Automobilist rijdt zich klem onder oplegger

De neus van de wagen kwam volledig onder de oplegger te zitten.
LSI De neus van de wagen kwam volledig onder de oplegger te zitten.
Op de snelweg A19 van Kortrijk richting Ieper is vrijdag rond middernacht in Menen een auto achteraan op de oplegger van een Litouwse vrachtwagen geknald. De automobilist overleefde de klap en kon zelf uit het voertuig kruipen.

Ter hoogte van de oprit van de A19 in Menen reed een Ford Mondeo om een nog onduidelijke reden op het eerste rijvak plots achteraan op een oplegger in. De wagen kwam met de neus volledig onder de oplegger te zitten, maar gelukkig voor de automobilist stopte de inslag ter hoogte van de voorruit. Na de botsing duurde het toch nog enkele tientallen meters vooraleer de trekker met oplegger, met de auto daaronder, tot stilstand kon komen. De automobilist kon zelf uit zijn wagen kruipen en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tot na 1 uur bleef de rechterrijstrook van de A19 richting Ieper voor alle verkeer afgesloten. De brandweer van de zone Fluvia zorgde voor het opruimen van de brokstukken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.