Acht drugsdealers in cel na 14 huiszoekingen

shutterstock
In het kader van een gerechtelijk onderzoek naar drugshandel in de Kortrijkse en Menense regio zijn acht drugsdealers aangehouden. Drie voertuigen, 5.600 euro en 350 gram cannabis en cocaïne zijn in beslag genomen.

De lokale recherche van de politiezone Grensleie (Menen, Wevelgem, Ledegem) startte begin 2019 het onderzoek. Dat leidde op 2 juli tot veertien huiszoekingen in Menen, Gullegem, Moorslede, Kortrijk en Harelbeke. Dertien verdachten zijn daarbij opgepakt; acht van hen zijn ook door de Kortrijkse onderzoeksrechter aangehouden. Bij de huiszoekingen nam de politie 350 gram cocaïne en cannabis, 5.600 euro, een Audi A3, een Volvo C30 en een Peugeot 206, laptops en gsm’s in beslag. Voor de huiszoekingen kreeg de politiezone Grensleie steun van de naburige politiezones Vlas en Arro Ieper. Drie drugshonden van de politiezone Vlas en de federale politie hielpen mee.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.