250 zonnepanelen op dak Gamma geplaatst

De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan. Frank Degezelle van EDSS en Benoit Deny van Devilo op het dak van winkel Gamma.
Maxime Petit De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan. Frank Degezelle van EDSS en Benoit Deny van Devilo op het dak van winkel Gamma.
Sinds kort prijken er maar liefst 250 zonnepanelen op het dak van de winkel Gamma in de Noordstraat in Menen. “Hiermee kunnen we de winkel op jaarbasis voor twee derde van de jaarlijkse behoefte van energie voorzien”, zegt zaakvoerder Benoit Deny van de firma DEVILO die eigenaar is van het gebouw. 

“De zonnepanelen werden zo’n twee weken geleden geplaatst en het is de bedoeling dat ze vanaf één januari 2020 effectief in werking treden”, zegt Benoit Deny van de firma DEVILO, die eigenaar is van het gebouw van de Gamma. “Daarmee kunnen we 67500 kwh produceren. Op deze manier willen ook wij ons steentje bijdragen tegen de klimaatopwarming.” De investering van de 250 zonnepanelen kost zo’n 70.000 euro en gebeurt samen met de installateur EDSS.

De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan.
Maxime Petit De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan.
De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan.
Maxime Petit De firma DEVILO NV waar een winkel van de keten Gamma word uitgebaat heeft een investering in zonnepanelen gedaan.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.