Hommage aan Willy Snel in KultuurThuis

Weduwe Jacqueline bij een werk van Willy
RV Weduwe Jacqueline bij een werk van Willy
Het KultuurThuis Henri in Melle brengt in een expositie een hommage aan de overleden kunstenaar en Mellenaar Willy Snel. De expo wordt zondag 2 juni geopend in aanwezigheid van zijn weduwe Jacqueline.

De expo Faces toont het laatste werk van de veelzijdige kunstenaar. In 2014 kreeg hij nog de Bronzen Arsène aan de KunstenAcademie van Wetteren in de 2de specialisatiegraad tekenkunst. Hij overleed in 2016. Tijdens de vernissage kan je genieten van bijzondere muziek. Leden van het huisensemble ‘Les Amis de Loeillet de Gant’ brengen werk van J.S. Bach en Boismortier. En de weduwe van Willy Jacqueline -brengt enkele werken van Satie op piano.Tijdens dit bijzonder concert zal er nieuw werk gebracht worden geïnspireerd op het werk van Willy en gecomponeerd door Francis & Johan. Opvoeringen in het KultuurThuis aan de Brusselsesteenweg 329 om 14.30 en 16.30 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.