Het leukste eindwerk ooit: leerlingen SFI Melle toveren schoolterrein om tot festivalweide

Acht leerlingen van het 6de jaar BSO Office van het SFI in Melle organiseerden vrijdag met succes hun StressFactorFestival in het kader van hun eindwerk (GIP). Een heel schooljaar lang werkten ze aan hun project en toverden de binnenspeelplaats van de school om tot een festivalterrein. Een kleurrijk festival want de blauwwitte uniformen mochten voor één dag in de kast blijven hangen.

Op het festival traden vrijdagnamiddag Partyshakerz, The Juliets en niemand minder dan Jebroer op. De leerlingen van 6 Office zorgden ook voor eetkraampjes, drankjes en randanimatie. “StressFactor LIVE organiseert sinds 2003 muziekfestivals op middelbare scholen. Wat hen zo uniek maakt, is het feit dat leerlingen en leerkrachten zelf mee aan de slag moeten om hun festival te organiseren”, zegt directrice Annick Thienpont. 

Samen met heel wat leerkrachten en projectcoördinator Joris De Smet en Hanna Hofkens van 6 Office maakten de acht leerlingen er een onvergetelijke dag van. Of ze geslaagd zijn? Als ze punten voor ambiance krijgen in elk geval met grote onderscheiding.

StressFactorFestival SFI Melle : de school werd festivalweide voor één dag.
Didier Verbaere StressFactorFestival SFI Melle : de school werd festivalweide voor één dag.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.