Barbier lanceert nu ook eigen koffiekoekjes

Burgemeester Dirk De Maeseneer (CD&V), Luc De Smet en gouverneur Jan Briers proeven als eerste De Barbierkoek.
Didier Verbaere Burgemeester Dirk De Maeseneer (CD&V), Luc De Smet en gouverneur Jan Briers proeven als eerste De Barbierkoek.
Luc De Smet, Den Barbier van Melle, kan stilaan een eigen afdeling vullen in de supermarkt. Na Barbierbier, -kaas, -champagne, -pizza en advocaat heeft hij nu ook zijn eigen Barbierkoekjes gelanceerd. 

De Barbierkoek zal geserveerd worden bij de koffie in zijn kapsalon en café in de Kerkstraat. Het is gelanceerd in een verpakking in drie talen : Barber’s cookie, Barbierkoek en Biscuit de Barbier. 

“Den Barbier trekt ondertussen heel wat internationale fietstoeristen naar Melle. Met dank aan Toerisme Oost-Vlaanderen. Naast internationale vlaggen staat ook dat logo op de koekjesverpakking”, zegt Luc. “Het koekje is een krokant en klassiek ‘rachelleke’ met een laagje suiker bovenop. Het doet denken aan onze kindertijd”, omschrijft Kurt Wynant de smaak. 

Gouverneur Jan Briers kreeg vrijdagvoormiddag de eer om het eerste koekje te proeven.  

Barbierkoek met internationaal karakter.
Didier Verbaere Barbierkoek met internationaal karakter.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.