Willy Sommers laat in Meise de zon in de harten schijnen

Dieter Nijs
Feestweekend in Meise! Een heel weekend lang maakten jong en oud onder een stralende zon plezier. Good Old Willy Sommers liet de leeuw uit zijn kooi en Meise ging plat.

Meise Boven bracht afgelopen weekend weer leven in de brouwerij. Vrijdag was het nog aan de jongsten, met een kinderdisco en een ballonnenclown. Zaterdagavond was het over de koppen lopen dankzij namen als de LSP Band en Coco Junior. Absoluut hoogtepunt was Willy Sommers, die met klassiekers als ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘Het water is veel te diep’ en natuurlijk ‘Laat de zon in je hart’ heel Meise uit zijn dak deed gaan. Die zon was trouwens een vaste gast. Vooral zaterdag waren de mensen al goed opgewarmd alvorens Sommers het afmaakte. Vandaag krijgen lokale talenten de kans om hun kunnen te laten zien. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Iedereen ging uit de bol.
Dieter Nijs Iedereen ging uit de bol.
midzomerfeesten Meise Willy Sommers
Dieter Nijs midzomerfeesten Meise Willy Sommers2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ALAIN LONGIN

    met dank aan de organisatoren van meise boven door deze mensen is er gratis feest in onze gemeente

  • Eveline Van den Hout

    Wel wel wel, dat was blijkbaar dus gisteren : heb er niks van gemerkt.