Twee ‘openbare’ elektrische laadpalen op parking Falko Hotel

Frans De Valck van Falko Hotel en Jeroen Vertongen van Moobi hebben de handen in elkaar geslagen.
rv Frans De Valck van Falko Hotel en Jeroen Vertongen van Moobi hebben de handen in elkaar geslagen.
Het Wolvertemse Falko Hotel speelt in op het toenemend aantal elektrische voertuigen in het straatbeeld en heeft twee laadpalen laten installeren. Overnachters of zakenmensen die komen vergaderen, kunnen nu hun elektrisch voertuig op de parking van het hotel opladen. 

Falko Hotel heeft er bovendien voor gekozen om de ‘Moobi’-laadpalen ook ‘openbaar’ te maken: elke elektrische rijder die er passeert, kan er zijn voertuig laden. Moobi is een lokale start-up, onder leiding van Wolvertemnaar Jeroen Vertongen, gevestigd op de Veilinglaan. “Het is een slimme keuze van Falko om te investeren in laadpalen”, zegt hij. “Zakenmensen die komen overnachten of vergaderen, letten erop dat er voorzieningen zijn om een voertuig elektrisch te laden. Ikzelf rij ook elektrisch en laat mijn keuze voor vergaderruimtes vaak afhangen van het feit of er wel degelijk een oplaadpaal op de parking staat, zodat ik intussen rustig mijn voertuig kan laten laden.”

Eerder plaatste ook Bloemen & Planten Robberechts in de Driesstraat ook al een oranje Moobi-laadpaal op hun parking, om zo hun klanten beter van dienst te kunnen zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.