Nieuwe Lidl in Stationstraat opent deuren

Opening Lidl Wolvertem - Meise
RV Opening Lidl Wolvertem - Meise
De nieuwe Lidl in Meise heeft op 9 oktober de deuren geopend. De klanten zijn tevreden en het team is goed geluimd en gemotiveerd om er in te vliegen.
Het personeel van de nieuwe Lidl Wolvertem - Meise
RV Het personeel van de nieuwe Lidl Wolvertem - Meise

Met zijn 1.322m² en 109 parkeerplaatsten is de winkel ruim drie keer groter dan het voormalige filiaal in de Wilgenlaan. Dat merken ook de klanten: “De gangen zijn veel ruimer om met de karren te kruisen, het assortiment is uitgebreid. Heel aangenaam winkelen”, klinkt het bij Sabine Demaret (59). Ook Chantal Boschaert (63) is aangenaam verrast. “Meestal winkelen wij elders. De vorige Lidl was zo bekrompen, alles dicht op elkaar. Hier is een ruim assortiment en alles is duidelijk te vinden. Er zal nu wat meer afgewisseld worden!”

De nieuwe Lidl Wolvertem - Meise heeft de deuren geopend
RV De nieuwe Lidl Wolvertem - Meise heeft de deuren geopend

Zonnepanelen en laadpalen

Persverantwoordelijke Isabelle Colbrandt: “Het dak is uitgerust met zonnepanelen en op de parking staan laadpalen voor zowel elektrische auto’s als voor elektrische fietsen.” Verder laat ze weten dat het team nog versterking kan gebruiken. Geïnteresseerden kijken best even op de website. 

De nieuwe Lidl Wolvertem - Meise
RV De nieuwe Lidl Wolvertem - MeiseReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.