Motorrijder overleden na botsing met borstelwagen

ANP

Op de Veilinglaan in Wolvertem is dinsdagnamiddag een motorrijder om het leven gekomen. De 21-jarige man kwam aan het kruispunt met de Meuzegemstraat en Neerpoorten om een nog onduidelijke reden in botsing met een borstelwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. De plek van het ongeval was een tijdlang afgezet voor de vaststellingen van de verkeersdeskundige van het parket. Er was een omleiding voorzien. 

Het ongeval gebeurde rond 16 uur. Er is nog veel onduidelijkheid over de omstandigheden. Mogelijk heeft de borstelmachine een manoeuvre willen uitvoeren en heeft de motorrijder dat te laat opgemerkt. Er zijn alleszins geen remsporen te zien. De klap was ongemeen zwaar, want de motor zelf brak in verschillende stukken. De bestuurder zou ondanks reanimatiepogingen op slag dood geweest zijn. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.