Griezels maken Plantentuin Meise onveilig

Griezeltocht Plantentuin Meise 2019
Margo Koekoekx Griezeltocht Plantentuin Meise 2019
Met Halloween in aantocht, verenigen griezels zich overal te lande.  De Plantentuin van Meise was vrijdagavond al het decor voor een griezeltocht. Ook zaterdag 26 oktober kan je er nog de schrik van je leven beleven.

Op het domein werd een griezelparcours opgezet via de meest duistere plekken. Ook de kelder was voor één keer toegankelijk. 

Het prachtig versierde parcours leidde  je langs de meest duistere plekjes waar griezels je nog eens extra de stuipen op het lijf jagen. Toch is deze griezeltocht leuk voor jong en oud. Zo zijn er twee parcours. Eén met wat minder enge figuren en het iets langere parcours van 3,4 kilometer voor diegene die er helemaal voor willen gaan.

Griezeltocht Plantentuin Meise 2019
Margo Koekoekx Griezeltocht Plantentuin Meise 2019

Onderweg werd je hier en daar door een tunnel geleid, wandelde je over een prachtig griezelkerkhof, en loop je door een webbengrot. “Het is echt mooi gedaan, soms is het wel echt een stukje wandelen, maar er is veel te doen”, zegt Helena Pluys (19). “Het beste vond ik toch wel de climax aan het einde.” 

Benieuwd? Ga dan zaterdag zelf eens een kijkje nemen. Nadien kan je bekomen op de koer waar verschillende foodtrucks je opwachten. 

Griezeltocht Plantentuin Meise 2019 - Sill (7) en Kari (7) vonden het heel leuk! Spooky? De dames zijn precies wel wat gewoon. Ze kunnen griezelen als de beste.
Margo Koekoekx Griezeltocht Plantentuin Meise 2019 - Sill (7) en Kari (7) vonden het heel leuk! Spooky? De dames zijn precies wel wat gewoon. Ze kunnen griezelen als de beste.

Op vrijdagavond kwamen er al zo’n 1.700 griezelsympathisanten langs. De plantentuin was dagen bezig met de voorbereidingen. Tijdens de avonden zelf laten zowel het personeel als enkele verenigingen zich van hun verschrikkelijkste kant zien.

Griezeltocht Plantentuin Meise 2019
Margo Koekoekx Griezeltocht Plantentuin Meise 2019Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.