Eerste nieuwjaarsreceptie in Wolvertem

Feest voor 900ste verjaardag Berendrecht en Zandvliet
RV Feest voor 900ste verjaardag Berendrecht en Zandvliet
Voor het eerst komt er ook een nieuwjaarsreceptie in Wolvertem. Alle inwoners van Meise kunnen op zaterdag 11 januari afzakken naar het gemeenteplein. Daar staan verschillende stalletjes en krijgen bewoners van de gemeente een drankje en hapje aangeboden tussen 16 uur en 18 uur. 

Zowel burgemeester Gerda Van Den Brande als schepen voor Feestelijkheden Roel Anciauxzullen speechen en toosten op het nieuwe jaar. Daarna gaat de jaarlijkse Winterhappening van Unizo Wolvertem van start. Tijdens die Winterhappening maken ze trouwens de winnaars bekend van de eindejaarsactie van Unizo. Daarnaast verloten ze om 20 uur nog drie fietsen. Unizo en het gemeentebestuur hopen met jou te kunnen klinken op het nieuwe jaar.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.