De Zonnebloem zamelt 2.610 euro voor Rode Neuzendag

Veel rode neuzen vandaag in basisschool De Zonnebloem.
Lukas Veel rode neuzen vandaag in basisschool De Zonnebloem.
Basisschool De Zonnebloem heeft 2.610,84 euro in het laatje gebracht voor Rode Neuzendag. 

Er werd de hele week gewerkt rond de verschillende thema’s (pesten, faalangst, rouw en verdriet). Via de Facebookpagina werd ook een veiling georganiseerd: onder meer een gesigneerde bal van Waasland-Beveren, een gesigneerde CD van Stan Van Samang, en een team leerkrachten dat een avondmaal komt bereiden bij iemand thuis leverden allemaal samen ruim 400 euro op.

Vandaag stond een geanimeerde Rode Neuzentocht op het programma. Kleuters en leerlingen van de eerste, tweede en derde graad lieten zich sponsoren voor een wandeltocht van respectievelijk twee en vijf kilometer. Bij aankomst op school kregen ze een lekkere kop warme chocolademelk als beloning. Vlak voor het einde van de schooldag werd dan het geweldige eindresultaat bekendgemaakt. 

2.610,84 euro was het uiteindelijke eindresultaat.
Lukas 2.610,84 euro was het uiteindelijke eindresultaat.
Ook de online veiling bracht meer dan 400 euro op.
Lukas Ook de online veiling bracht meer dan 400 euro op.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.