43ste Lindefeesten sluiten zomervakantie af

De Lindefeesten sluiten traditiegetrouw de zomervakantie af.
rv De Lindefeesten sluiten traditiegetrouw de zomervakantie af.
Tijdens het laatste weekend van de zomervakantie (31 augustus en 1 september) vinden de Lindefeesten in Meise plaats. Jong en oud is dan weer welkom op de Lindesite voor tal van activiteiten. Linde vzw is de koepel van het zeer rijke verenigingsleven van St.-Brixius-Rode, Eversem en Limbos.

Zaterdag 31 augustus worden de feesten vanaf 18.30 uur op gang getrokken met een zomerbar. Het sfeervol terras van jeugdhuis Den Droes zal voorzien zijn springkasteel, speciale bieren en lekkere hapjes. Ook het kampioenschap ‘pintschuiven’ vindt er plaats.

Zondag 1 september is er traditiegetrouw om 10.30 uur een gemeenschapsviering en aansluitend een receptie. ‘Passe Partoe’ zal op dat ogenblik de tweede dag van de feesten muzikaal op gang trekken. ’s Middags branden de kolen van een heerlijke barbecue (vanaf 12 uur).

In de namiddag kan je op het buitenpodium genieten van de illusieshow van JeJe Magic (14.30 uur), en de Malderse coverband Woozy Troopers (16.45 uur). Bezoekers worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan een volkdansinitiatie (vanaf 15.45 uur). Kinderen en jongeren kunnen zich tevens

vermaken met de nodige animatie vanaf 13 uur. Ze kunnen zich uitleven met ‘bubble bal’, ‘silent disco’, een ballenbad, kindergrime, een survival baan en ‘visje vang’.

Alle optredens en animatie worden gratis aangeboden. Alle info: www.lindevzw.be of lindefeesten@gmail.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.