Groot Vogelfeest brengt mens dichter bij gevleugelde vrienden

Ondanks het minder goede weer trok jong en oud er op uit voor de Koekeloerewandeling tijdens het Groot Vogelfeest van Natuurpunt.
Peter Vanderveken Ondanks het minder goede weer trok jong en oud er op uit voor de Koekeloerewandeling tijdens het Groot Vogelfeest van Natuurpunt.
In en rond het bezoekerscentrum Grote Netewoud aan de oude watermolen in Meerhout verzamelde een publiek van alle leeftijden om deel te nemen aan de activiteiten in het kader van het Groot Vogelfeest.

De jongeren staken de handen uit de mouwen en timmerden en knutselden spechtenblokken en pindamannetjes in mekaar. Ervaren natuurgidsen begeleidden de Koekeloerewandeling en ook daarbij kregen de jongsten een vooraanstaande rol. Zij gingen op zoek naar vogelsilhouetten. In het bezoekerscentrum werd nadien een heerlijke verwenkoffie geschonken. De volgende activiteiten van Natuurpunt Grote Netewoud in Meerhout gaat door op zondag 17 maart. Om 14 uur start aan Watermolen 8 de Sint-Jozefswandeling onder begeleiding van natuurgids Luc Vandenbergh.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.