Bevrijdingsfeesten leveren 7.000 euro op voor drie goede doelen

Van links naar rechts: Maria Simkens, Annemie Vanbussel, An Vandervoort, Carine Belmans, Ludo Geyskens, Francis Mertens, Marc Hamers en Roger Smeyers.
Josiane Janssens Van links naar rechts: Maria Simkens, Annemie Vanbussel, An Vandervoort, Carine Belmans, Ludo Geyskens, Francis Mertens, Marc Hamers en Roger Smeyers.
De Bevrijdingsfeesten in Meerhout hebben in totaal 7.000 euro opgebracht. Het comité van de Bevrijdingsfeesten schenkt het bedrag aan drie goede doelen.

De Bevrijdingsfeesten worden elk jaar in september in Meerhout georganiseerd door De Met & Friends en Vaderlands Vredelievend Meerhout. Aangezien de Bevrijding net 75 jaar geleden plaatsvond en het weer meeviel, kon het comité maar liefst 7.000 euro inzamelen.

Woon- en zorgcentrum Ter Kempen ontving 5.000 euro voor de aanleg van een binnentuin. Daarnaast kregen Hou-Vast, de welzijnsschakel in Laakdal en Meerhout, en Kletstijd, een vereniging die het Nederlands van anderstaligen wil bevorderen met praatpunten, elk 1.000 euro.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.