Weer Duivels kijken aan Nekkerhal

Wie de Rode Duivels tijdens het komende wereldkampioenschap voetbal aan het werk wil zien op groot scherm, zal net als tijdens het Europees kampioenschap terecht kunnen op de grindparking aan De Nekker.

De Rawberry Group, bekend van onder meer Aper'eau, besliste eerder al opnieuw een Fan Park te zullen inrichten. De locatie stond evenwel nog ter discussie. De parking had tijdens de wedstrijden van het EK flink te lijden van de overvloedige regen. Uiteindelijk kozen de organisatoren toch voor dezelfde locatie. "Omdat de site zo groot is en op het vlak van toegankelijkheid en parkeergelegenheid zo goed", zegt Roeland Tordoir van de Rawberry Group. "Wat we wel zullen doen, is meer overdekking aanbrengen, zodat de toeschouwers droger kunnen staan." Al hopen de organistoren toch vooral op zon. "Die maakt een enorm verschil. Tijdens de wedstrijd tegen Zweden was er achtduizend man en zijn 150 vaten leeggedronken, tijdens de andere wedstrijden in de regen dronken een drieduizend aanwezigen 'maar' zeventig vaten."


Het opzet blijft grotendeels hetzelfde. De organisator is volop op zoek naar sponsors die ook voor de bezoekers een meerwaarde kunnen bieden. Er komt een VIP-zone met businessarrangementen in samenwerking met M-Eatery Mechelen.


Meer info op de Facebookpagina 'Fan Park Mechelen'. (WVK)