Wagenoord organiseert rommelmarkt online: “Zo houden we de spirit levendig”

De offline rommelmarkt in Wagenoord kan vandaag niet doorgaan, dus wordt hij online georganiseerd.
Wagenoord De offline rommelmarkt in Wagenoord kan vandaag niet doorgaan, dus wordt hij online georganiseerd.
Evenementen afgelast? Dan doen we het toch gewoon online! Wagenoord in Mechelen laat zich vandaag niet kisten en organiseert zijn rommelmarkt op het internet. “Op die manier brengen we de mensen toch nog samen, al is het dan virtueel.”

Eetbar, co-workplek en evenementenlocatie Wagenoord organiseert vier keer per jaar een rommelmarkt. Vandaag zondag kon die door het coronavirus niet doorgaan. “We kregen veel berichtjes van mensen dat ze het zo jammer vonden. Vandaar dat we hebben beslist om de markt online te organiseren”, vertelt Sara Feskens.

Standhouders kunnen nog tot 16 uur een standje opzetten op de evenementenpagina. “Het zorgt voor een toffe sfeer. Het houdt de mensen thuis op een leuke manier bezig. Met kleine initiatieven als deze houden we de spirit van Wagenoord levendig, zorgen we voor wat positiviteit op mensen hun newsfeed.”

Ook de komende dagen kunnen bezoekers op zoek naar spulletjes nog op de pagina terecht. In principe vindt op 21 juni in Wagenoord weer een échte rommelmarkt plaats.