Vrouw naar ziekenhuis na blikseminslag op elektriciteitsaansluiting van woning

Een ambulance brengt de gewonde over naar het ziekenhuis
Tim Van der Zeypen Een ambulance brengt de gewonde over naar het ziekenhuis
Tijdens het hevige onweer in de nacht van woensdag op donderdag is de bliksem ingeslagen op een woning langs de Battelsesteenweg. De schade bleef beperkt maar een vrouw werd wel afgevoerd naar het ziekenhuis. “Voor een check-up”, klinkt het bij de hulpdiensten.

De inslag gebeurde omstreeks 1 uur woensdagnacht. De bliksem raakte niet de woning maar wel de aansluiting van de elektriciteit aan de woning. Brandweer, politie en de medische diensten kwamen ter plaatse. “De brandweer heeft een controle gedaan van de woning. Er werd geen brand vastgesteld. Wel richtte de blikseminslag enige schade aan de woning aan”, klinkt het bij nog bij de hulpdiensten. De ambulance bracht een vrouw even over naar het ziekenhuis. Zij klaagde van hoofdpijn en was aardig onder de indruk. Ook nutsmaatschappij Fluvius werd erbij gehaald. Zij herstelden de schade aan de elektriciteitsaansluiting.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.