Exclusief voor abonnees

Voormalig Mechels gemeenteraadslid Melikan Kucam zat tien maanden in de gevangenis: “Ik een fraudeur, een afperser? Ik wou alleen maar mensen helpen!”

Melikan Kucam.
David Legreve Melikan Kucam.
In december blikken we in 10 verhalen terug op het jaar 2019 in regio Mechelen-Lier. Voor voormalig Mechelse gemeenteraadslid Melikan Kucam (45) mag het afgelopen jaar snel worden afgesloten. Hij belandde midden januari in de gevangenis op verdenking van lidmaatschap van een criminele organisatie, mensensmokkel, passieve omkoping en afpersing. Kucam zelf ontkent alles en noemt het hele dossier een afrekening: “Ze wilden Theo Francken (N-VA) en ik kapot maken.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudy Deglain

    Hij wou enkel mensen helpen?? Beste in uw land kan dit mss allemaal maar hier in belgie is men beschaafd en doet men dergelijke dingen niet. En wat met de gelden die eraan verdiend zijn? Daar heb je ook mensen mee geholpen zeker