Technoparty Living Room strijkt neer op Plateau

Het techno-event Living Room palmt Plateau in.
rv Het techno-event Living Room palmt Plateau in.
Het techno-event ‘Living Room’ palmt op donderdag 15 augustus de Plateau in Mechelen in. «We starten al om 14 uur, omdat we naast onze vaste klanten ook een jonger publiek willen bereiken», zegt Benny Jacques oftewel ‘DJ Benn-x’.

«Living Room organiseerde al meerdere technofeestjes in Mechelen, dit keer feesten we niet overdekt maar in openlucht. We palmen de Plateau aan het Douaneplein in, waar het publiek droog kan dansen onder de tentconstructie. We gaan al van start om 14 uur. Bewust vroeger dan anders, omdat we bovenop ons vast cliënteel graag ook een jonger publiek willen bereiken», zegt Benn-x. «Nicky Vane, een Mechelse dj met een smaakpalet van hypnotiserende klanken, bijt de spits af. Daarna volgen dj’s Benn-x en S!KA. Ik heb ondertussen 20 jaar ervaring achter de decks en ben labelmanager bij MTZ Noir Records. S!KA is producer, percussionist en stichter van Living Room. Afsluiten doen Tiekez - bekend van Bonzai en Cherry Moon - en Marcos, resident-dj in Barocci.»

Living Room vindt plaats van 14 tot 22 uur in de Plateau op het Douaneplein. Alle info op https://www.facebook.com/Plateau2800.

Het techno-event Living Room palmt Plateau in.
rv Het techno-event Living Room palmt Plateau in.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.