Studenten 'haarstilist' van COLOMAplus kapen vier prijzen weg

De winnende studenten van COLOMAplus
rv De winnende studenten van COLOMAplus
De studenten van het zevende jaar ‘Haarstilist’ van de Mechelse school COLOMAplus kaapten maar liefst 4 prijzen weg tijdens de finale van de ‘JOICO School Contest’.

“Tijdens deze wedstrijd voor leerling-kappers moesten onze studenten samen met leerlingen van andere scholen een team vormen. Het doel was om samen verschillende kapsels te bedenken voor een professionele fotoshoot”, klinkt het.

“In de categorie ‘Steek het op’ behaalde het team ‘Light It Up’ - met onze Tahnee Corbeel en Ellen Dumez - een verdiende eerste plaats. In de categorie ‘Voor&Na’ werd het team ‘First place’ de overwinnaar. Onze studenten Amber Van Beersel en Elise Van Hees maakten hier deel van uit.”

“Het team ‘Pixies’ met Nathalie Van Bael en Kyara Pauwels werd knap tweede in de categorie ‘Kort&Pittig’, en in de reeks ‘Krul&Co’ behaalden Xena Lots en Tamara Kuijsters van team ‘Intouchables’ een mooie derde plaats.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.