Speelgoedmuseum veilt meubels uit LEGO-expo

Het Speelgoedmuseum veilt onder meer deze volledige vintage eetkamer met tafel, 4 stoelen en dressoir
Speelgoedmuseum Mechelen Het Speelgoedmuseum veilt onder meer deze volledige vintage eetkamer met tafel, 4 stoelen en dressoir
Het Speelgoedmuseum in Mechelen veilt de meubelen die de afgelopen maanden gebruikt werden in de succesvolle tentoonstelling “Het LEGO blokje – 60 jaar creatief bouwplezier.”

“Voor de inrichting van deze ruimtes kregen we de steun van Ecoso Kringwinkels die enkele meubelstukken uitleende. Daarnaast gingen we zelf op zoek naar originele tweedehandsstukken om de ruimte aan te kleden. Vanaf vandaag biedt het Speelgoedmuseum deze en enkele andere unieke stukken aan via veilingsplatform 2dehands. De stukken worden geveild ten voordele van de werking van het Speelgoedmuseum Mechelen vzw en Ecoso Kringwinkels”, meldt het museum. Bieden kan tot en met 14 november. De veiling vind je hier.  Het gaat om onder meer bioscoopstoelen, werkbanken, bureau’s en een babypark. Naar ‘Het LEGO blokje – 60 jaar creatief bouwplezier’ kwamen liefst 58.721 bezoekers kijken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.