Shop&Go opent deuren op Bruul

De nieuwe ‘Shop&Go’ opent de deuren op de Bruul.
rv De nieuwe ‘Shop&Go’ opent de deuren op de Bruul.
De Mechelse Bruul is weer een winkel rijker. Delhaize België opende er de deuren van een nieuwe ‘Shop&Go’. De winkel zorgt voor 4 nieuwe jobs .

“Deze Shop&Go is een goed gelegen, kleinere winkel met ruime openingsuren en een uitgebreid assortiment. We mikken vooral op klanten die onderweg zijn met kant-en-klaar-producten zoals broodjes, verse bereide maaltijden, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie, croissants, magazines, enzovoort”, zeggen zelfstandige uitbaters Nigina en Farhad.

“Klanten vinden ook allerlei basisproducten -fruit, melk, pasta, ontbijtproducten- in onze rayons. Ook buurtbewoners kunnen dus bij ons hun dagelijkse boodschappen komen doen.”

Shop&Go Mechelen op de Bruul 66 is 7 dagen op 7 open. Van maandag tot zaterdag kan je er terecht van 7 tot 20 uur, op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.