Roekeloze bestuurder ‘vraagt’ om te worden betrapt op drugsbezit

Bij de huiszoeking troffen speurders luxekledij, 23 gram cocaïne en meer dan 5.500 euro cash aan.
Politiezone Mechelen-Willebroek Bij de huiszoeking troffen speurders luxekledij, 23 gram cocaïne en meer dan 5.500 euro cash aan.
Een 25-jarige man uit Mechelen zal zich zijn dwaze rijgedrag nog lang heugen. Hij trok er de aandacht van de politie mee, die vervolgens bij de man thuis drugs aantrof.

De man trok de aandacht door met onaangepaste snelheid de parking van een handelszaak op- en meteen weer af te rijden. Even later kon een patrouilleploeg de bestuurder staande houden op de Brusselsesteenweg. De man kon geen rijbewijs noch identiteitsdocumenten voorleggen en gaf een andere naam en woonplaats op. Hij bleek in het bezit van een aanzienlijke geldsom. Hij werd overgebracht naar het commissariaat, waar hij wél zijn echte identiteit prijsgaf. Bij een navolgend onderzoek werden in de woonplaats van de man luxekledij, 23 gram cocaïne en meer dan 5.500 euro cash aangetroffen. De huurwagen waarmee de jongeman reed, werd terugbezorgd aan de verhuurfirma. De onderzoeksrechter hield hem maandag aan.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.