Rode Kruis zoekt 30 medewerkers voor noodopvangcentrum tijdens jobdag

MECHELEN - AZ Sint-Maarten campus Zwartzustervest wordt verkocht - WVK - Foto David Legreve
David Legreve MECHELEN - AZ Sint-Maarten campus Zwartzustervest wordt verkocht - WVK - Foto David Legreve
Het Rode Kruis organiseert op 11 maart samen met VDAB een jobdag in de hoop een 30-tal medewerkers te kunnen vinden voor het vluchtelingencentrum in Mechelen. Dat opent tien dagen later.

Het noodopvangcentrum voor 180 vluchtelingen komt in het voormalige ziekenhuis op de Zwartzustersvest. Het had aanvankelijk begin deze maand de deuren moeten openen, maar dat zal pas 21 maart worden. Aan het gebouw zelf moet niet veel gebeuren, maar het Rode Kruis moet nog wel de nodige aanwervingen doen.

De jobdag vindt plaats van 9.30 tot 16.30 uur bij Rode Kruis-Vlaanderen in de Motstraat in Mechelen. “We hebben nood aan een 30-tal medewerkers. We hopen zoveel mogelijk op de jobdag te kunnen vinden”, zegt Marjolein Van daele van het Rode Kruis. Gezocht wordt onder meer naar een adjunct-centrummanager, procedure-, logistieke en administratieve medewerkers, (nacht)begeleiders, klusjesmannen en administratieve en logistieke.

Meer info over de jobdag via deze link.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guy Dupont

    Als het rode kruis nu eens zoals de bedrijven hun medewerkers betaalden zouden ze snel mensen vinden. Schandalig dat rode kruis met vrijwilligers werkt. Waar zit al dat geld dan....? Ik zie wel mooie kantoren en rollend luxe materiaal.