Rechtbank verklaart Il Capriani failliet

Capriani Lakeside is failliet verklaard.
David Legreve Capriani Lakeside is failliet verklaard.
De rechtbank heeft Capriani Lakeside failliet verklaard, de bvba die het Italiaanse restaurant aan Battenbroek in Mechelen uitbaatte. Sindsdien is het gesloten.

Il Capriani opende de deuren in de zomer van 2015 in het nieuws clubhuis van de Mechelse Waterski Klub (MWK) aan de Blarenberglaan. Dat in aanwezigheid van tal van BV’s, waarvan sommige met de helikopter werden aangevlogen. Klanten konden er tot vorige week gezellig tafelen met zicht op het meer. Tot de ondernemingsrechtbank de bvba woensdag failliet verklaarde op dagvaarding van een schuldeiser.

De vereffening betreft enkel Il Capriani Mechelen, niet de andere vier restaurants van dezelfde eigenaars in Antwerpen, Turnhout en Brussel. De eigenaar heeft nog niet gereageerd, de voorzitter van MWK wenste geen commentaar te geven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.