Racing speelt risicomatch zonder incidenten

Al bij aanvang van de wedstrijd verliep alles rustig aan het Oscar Vankesbeeckstadion.
Marc Aerts Al bij aanvang van de wedstrijd verliep alles rustig aan het Oscar Vankesbeeckstadion.
De thuiswedstrijd van Racing Mechelen zondagnamiddag tegen Lyra-Lierse Berlaar is zonder incidenten verlopen. De match werd door de veiligheidsdiensten beschouwd als een risicomatch.

Een combiregeling was van kracht en op de wedstrijddag waren er geen tickets meer te koop, wat ongebruikelijk is voor derde amateur. Maar er was een goede reden voor de maatregelen. In januari kwam het in Lier op het einde van de wedstrijd nog tot een opstootje. Dit keer bleven incidenten evenwel uit. “Alles is vlot verlopen. We wilden een goed verloop garanderen en dat is ons gelukt, met de hulp van de supporters”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. De wedstrijd eindige overigens toch nog op 1-1 na een eerste goal van Racing.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Fabienne Van Muylder

    Dat ze daarvoor een heel buurt moesten gijzelen gaat er voor mij een beetje over