Puñcho Tapas Bar brengt Spanje naar Vijfhoek

Nordine Loulidi opent donderdag Puñcho Tapas Bar  op de Vijfhoek.
David Legreve Nordine Loulidi opent donderdag Puñcho Tapas Bar op de Vijfhoek.
Heimwee naar je Spaanse vakantieoord? Dan moet je vanaf donderdag op de Vijfhoek in Mechelen zijn. Nordine Loulidi (32) opent die dag Puñcho Tapas Bar met specialiteiten uit la España.

In het voormalige Brasserie Louis wordt momenteel hard gewerkt om alles klaar te krijgen tegen de opening. Het wit maakte plaats voor stijlvol zwart, de ‘fresh food & sweets’ van de voorganger voor tapas. “Niet alleen van die gefrituurde, maar origineel gemaakte receptjes”, belooft Loulidi.

Hij heeft mooie herinneringen aan Spanje en wil zijn vakantiegevoel graag naar Mechelen brengen. “Ik ben er altijd op vakantie geweest, hoor de taal graag. Het is een hele mooie cultuur.”

Naast Spaanse hapjes staan er ook Spaanse dranken op de kaart, bijvoorbeeld het Barcelonese bier Estrella. Ook zuiders getinte cocktails als mojito staan op het menu.

“Ik heb heel wat ervaring in de horeca. Als flexijobber, maar ik ben ook al gerant geweest. Ik voel dat het nu het moment is om de stap naar een eigen zaak te zetten.”

Puñcho organiseert een openingsweekend van donderdag tot en met zaterdag, telkens van 11 tot 23.30 uur. Sluitingsdagen zijn zondag en maandag. Meer info hier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.