Politie pakt 18-jarige op met zakken vol drugs

De politie nam een aanzienlijke hoeveelheid drugs, geld en drie gsm's in beslag.
Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek De politie nam een aanzienlijke hoeveelheid drugs, geld en drie gsm's in beslag.
De onderzoeksrechter in Mechelen heeft een 18-jarige uit Mechelen opgesloten in de gevangenis. De tiener wordt verdacht van het verhandelen van drugs. Bij zijn arrestatie werd een aanzienlijke hoeveelheid cannabis, hasj en cocaïne aangetroffen.

De verdachte werd opgemerkt door een politiepatrouille in de Hanswijkstraat. “De man had zich een dag eerder al onttrokken aan een controle van onze collega’s op de Koningin Astridlaan”, luidt het bij de politie van Mechelen-Willebroek. “Ook deze keer probeerde hij te vluchten.” Uiteindelijk kon hij gevat worden in de Stationsstraat. “Hij had een aantal pakjes cannabis en hasj op zak”, gaat de politie verder. “En ook drie gsm’s en een aanzienlijke geldsom.”

Cocaïne 

Later werd ook zijn wagen teruggevonden aan de Zandpoortvest. “In de auto troffen we nog 140 gram cannabis en veertig gram cocaïne aan. De drugs, het geld en de gsm’s werden in beslag genomen. De man werd meegenomen naar het politiekantoor voor verhoor.” 

Ondertussen werd ook het parket ingelicht. Vrijdag werd de jonge Mechelaar voor de onderzoeksrechter gebracht. Die besloot de man aan te houden op verdenking van drugsfeiten en liet hem opsluiten in de gevangenis. Dinsdag verschijnt hij voor de raadkamer.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Herman PLUYS

  Zoals altijd, goed werk van de politie maar weer een verloren zaak. Wordt weer vrij gelaten onder voorwaarde. Hopelijk krijgt hij een zware straf, maar ik geloof er niet in!

 • Norbert Bauwens

  Laat hem na ondervraging vrij onder voorwaarde dat hij het niet meer zal doen. Een goede raad voor de betrokkene, als het tot een zaak komt vraag dan een Franstalige rechtbank...…….

 • erik evenepoel

  Alcoholboeren vernietigen eveneens jonge en andere levens. Maar deze mogen in tegenstelling tot andere dealers hun goedje nog promoten en er reclame rond maken. Niks zo hypocriet als het huidige drugsbeleid.

 • Roger Verbrugge

  Drugdealers vernietigen jonge levens. Geen enkele verzachtende omstandigheid mogelijk. Hem gewoon lange tijd opsluiten en financieel helemaal uitkleden. Het gemakkelijke geld is zeer aantrekkelijk. Laat ze voelen dat ze er niet weg mee komen.

 • Charlotte De greef

  Goedwerk van de politie. En nu kan justitie hem vrij laten....