Politie lost vechtpartij in Sint-Katelijnestraat op: “mogelijke verdachte en slachtoffer geïdentificeerd”

Tim Van der Zeypen
De vechtpartij in de Sint-Katelijnestraat van eerder deze maand is opgelost . Dat werd dinsdagmiddag bevestigd door de lokale politiezone Mechelen-Willebroek. Twee personen werden geïdentificeerd. Het onderzoek wordt intussen verder gezet.

Vrijdagnamiddag 16 augustus werd een van de belangrijkste invalswegen naar het centrum van Mechelen opgeschrikt door een hevige vechtpartij. Buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten maar nog voor die ter plaatse kwamen, waren alle betrokkenen al verdwenen. Er werd een onderzoek opgestart door de recherche van de lokale politiezone en camerabeelden uit de buurt werden bekeken.  

Na doorgedreven onderzoek konden rechercheurs twee betrokkenen identificeren. Het zou om het vermoedelijke slachtoffer en de vermoedelijke dader gaan. “Volgens de eerste vaststellingen blijkt de aanleiding voor het incident een geldkwestie tussen kennissen te zijn”, luidt het bij de politiezone. “Het onderzoek is momenteel nog volop lopende.” 

Steekpartij

Volgens enkele bronnen zou de vermoedelijke dader tijdens het incident hebben uitgehaald met een mes en daarbij enkele ernstige verwondingen hebben toegebracht aan de zij en in arm van zijn slachtoffer. Ook dit zal verder onderzoek nog moeten uitwijzen.

Het onderzoek wordt intussen verder gezet door de recherche. Nog volgens de politie werden er voorlopig nog geen arrestaties uitgevoerd.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Brysse Marc

    In Mechelen ?? Volgens onze burgemeester gebeurt zoiets niet?