Politie haalt kraanwagens uit het verkeer

De politie haalde de kraanwagens uit het verkeer. De truckers moesten een geldboete betalen van 800 euro.
Politiezone Mechelen-Willebroek De politie haalde de kraanwagens uit het verkeer. De truckers moesten een geldboete betalen van 800 euro.
De lokale politie van Mechelen-Willebroek heeft op de N16 twee kraanwagens uit het verkeer gehaald. De voertuigen werden opgemerkt door de verkeerspolitie omdat ze niet werden begeleid door een begeleidingsvoertuig. 

“Dat is nochtans verplicht”, klinkt het bij politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. “Bovendien reden ze ook niet via de voorziene reisweg.” 

De politie zette de kraanwagens aan de kant. “Beide transporten bleken ook niet in orde met de veiligheidsvoorchriften”, aldus de politiewoordvoerder. De bestuurders van de kraanwagens moesten elk een geldboete van 800 euro betalen, hun kraanwagen werd aan de kant gezet.

Politiezone Mechelen-WillebroekReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.