Op zoek naar secundaire school? Onderwijsbeurs wijst de weg

Flyer voor de Onderwijsbeurs
RV Flyer voor de Onderwijsbeurs
Een dertigtal scholen uit de Mechelse regio stelt zich op woensdag 27 februari voor tijdens een onderwijsbeurs in Technopolis. Net als bij de vorige tien edities hebben de verschillende onderwijsnetten ook nu weer de handen in elkaar geslagen. 

“Het is belangrijk dat de onderwijsnetten zelf het initiatief nemen om een zo uitgebreid mogelijk overzicht te geven van wat de secundaire scholen in de Mechelse regio te bieden hebben. Dit biedt onze jongeren de beste kansen op onderwijs op maat”, zegt Herbert Crol, coördinator van het Onderwijsoverleg Mechelen. Meer dan 8.000 kinderen uit het vijfde en zesde leerjaar kregen een uitnodiging. De scholen geven toelichting, alle bezoekers krijgen een draagzakje met onder meer een praktische gids. De Onderwijsbeurs is geopend van 14 tot 19.30 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.