Minionderneming wint prijs voor beste verkoopstand

Leerlingen van het Mechelse Busleyden Atheneum campus Zandpoort hebben tijdens een verkoopdag van Vlajo voor miniondernemingen in Waasland Shoppingcenter de eerste prijs gewonnen met hun verkoopstand ‘Honey & Olives’.
Busleyden Atheneum campus Zandpoort Leerlingen van het Mechelse Busleyden Atheneum campus Zandpoort hebben tijdens een verkoopdag van Vlajo voor miniondernemingen in Waasland Shoppingcenter de eerste prijs gewonnen met hun verkoopstand ‘Honey & Olives’.

Leerlingen van het Mechelse Busleyden Atheneum campus Zandpoort hebben tijdens een verkoopdag van Vlajo voor miniondernemingen in Waasland Shoppingcenter de eerste prijs gewonnen met hun verkoopstand ‘Honey & Olives’. “Onze leerlingen gingen de concurrentie aan met vele andere scholen en zelfs hogescholen. Dat ze met de hoofdprijs zijn gaan lopen, onderstreept nogmaals het ondernemerschap van jongeren die kiezen voor campus Zandpoort”, zegt pedagogisch directeur Marie-Ange Decuypere. De leerlingen wonen een geldprijs van 100 euro.