Mechelen zet huwelijksjubilarissen in de bloemetjes

De diamanten jubilarissen van juli werden ontvangen op het stadhuis
Marc Aerts De diamanten jubilarissen van juli werden ontvangen op het stadhuis
Tien koppels uit Mechelen die in de loop van de maand juli een bijzondere huwelijksverjaardag vierden, werden door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. De gouden en diamanten jubilarissen werden feestelijk ontvangen in de Keldermanszaal van het stadhuis.

Tony Van der Taelen en Liliane Holemans vierden net hun vijftigste huwelijksverjaardag, net als Raymond De Preter en Maria Van der Wilt, Hubert Libbrecht en Friede Willems, Robert Andries en Frieda De Borger, Eduardus Schelkens en Jeannine Van Herp.

Vijf koppels deden daar nog eens tien bovenop en vierden hun diamanten huwelijksverjaardag. Frans Van Steen en Ivonna Ceuppens stapten zestig jaar geleden in het huwelijksbootje, net als Victor Arrebits en Lucienne Van den Eynden, Jozef Govaert en Mathilda Van Loock, Franciscus Absillis en Ludgarda Van Praet en Rombout Rahier en Agnes Briers.

De gouden jubilarissen van juli werden ontvangen op het stadhuis
Marc Aerts De gouden jubilarissen van juli werden ontvangen op het stadhuisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.