KV Mechelen populairder dan ooit: 12.000 abonnementen verkocht

Boris Van Opstal kreeg zijn abonnement en een speciaal shirt uit handen van Nikola Storm en Alexander Corryn.
KV Mechelen Boris Van Opstal kreeg zijn abonnement en een speciaal shirt uit handen van Nikola Storm en Alexander Corryn.
KV Mechelen heeft de kaap van 12.000 abonnementen gerond. Dat meldt de club via haar website. Spelers Nikola Storm en Alexander Corryn overhandigden de 12.000ste seizoenskaart aan Boris Van Opstal.

De spelers verrasten de jongeman bij hem thuis. Ze overhandigden hem de kaart en een uniek truitje met daarop zijn naam en het opschrift ’12.000ste abonnee’. De club heeft dan ook reden om te vieren. De verkoop breekt dit seizoen alle records.

Enkele weken geleden werd al het record gebroken (10.835 stuks), maar de kaarten blijven dus als zoete broodjes over de toonbank gaan. De verkoop lijdt dus niet onder de zaak Propere Handen, wel integendeel. Wellicht gaven de overwinningen in de competitie wel een extra boost.

Een abonnement kopen, kan nog altijd. Het record zal dus nog worden bijgesteld. “Het blijft nog altijd voordeliger om een seizoenskaart te kopen in plaats van losse tickets. Bovendien geeft het je zekerheid over een plaats in de tribune nu het AFAS Stadion stilaan vol loopt met abonnees en het aantal vrije plaatsen voor losse tickets beperkt is”, klinkt het bij de club.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.